Home Uncategorized Verschillende soorten van Home-Care

Verschillende soorten van Home-Care

52
0
SHARE

Gezien de enorme hoeveelheid informatie geschreven over Thuiszorg Rotterdam, blijf ik versteld staan ​​van de frequentie waarmee geschoolde thuiszorg wordt samengevoegd met niet-medische thuiszorg, als waren zij soortgelijke concepten. Sommige auteurs zelfs gebruik maken van de termen door elkaar. Niets kon bezijden de waarheid. In dit artikel wil ik graag duidelijk maken enkele van de belangrijkste verschillen tussen deze twee vormen van thuiszorg.

Geschoolde thuis gezondheidszorg is vrijwel altijd geleverd door Medicare-gecertificeerde agencies en wordt gedekt door Medicare en commerciële zorgverzekeraars. De diensten bestaan ​​uit periodieke bezoeken door ervaren pros, meestal een verpleegkundige en / of een revalidatie therapie professionele fysiotherapie, logopedie en ergotherapie. In combinatie met bekwame diensten, kan een thuiszorg help of twee keer each week te bezoeken voor een kort bezoek aan in-property bijstand te verlenen bij de persoonlijke verzorging, zoals zwemmen.

thuiszorg rotterdam

Nu, p requirements en de verzekering van de thuiszorg hebben bepaalde gevolgen voor de consument die niet altijd worden toegelicht. Dat besluit is in handen van de disciplines in combinatie met het ziekenhuis of verpleeghuis. Gelukkig heeft Medicare begonnen met vergelijkende informatie op het web beschikbaar te maken door de Gezondheid van het huis Vergelijk repository. Dit kan helpen om enige controle terug naar de consument te verschuiven in de tijd, need het maakt het mogelijk patiënten en people om snel informatie binnen het beperkte tijdsbestek toegestaan ​​door release planning te verkrijgen Thuishulp Rotterdam.

Medicare dekt geschoold thuiszorg onder de volgende voorwaarden (commerciële verzekeraars meestal dezelfde requirements substantial te stellen): 1) De diensten moeten worden voorgeschreven door een arts; 2) Ze moeten worden geleverd door een Medicare-gecertificeerde property gezondheid agentschap; 3) De individual moet-huis gebonden zijn, een eis die losjes is gedefinieerd; 4) De individual moet de zorg van een of meer van de bovengenoemde pros, gestaafd door een arts.

thuishulp Rotterdam

Niet-medische thuiszorg is een heel ander dier. Bedrijven die dergelijke te bieden in huis verzorger diensten in dienst ongeschoold personeel, verscheiden genoemd gecertificeerde verpleegkundige assistenten, thuis zorgverleners, property gezondheid helps, thuis metgezellen en andere benamingen. P verzorger diensten die zij verrichten onder meer hulp bij de persoonlijke verzorging, zoals zwemmen, toiletgebruik, dressing en bijstand mobiliteit, alsmede algemene kameraadschap, veiligheid toezicht en varied huishoudelijke taken. Typisch elk bezoek is een aantal uren in de lengte, en vele sterk verminderde zorgvragers nodig rond-p-klok of livein zorg. Conceptueel, kan niet-medische thuiszorg worden gezien als ‘begeleid wonen thuis. ” P zorgvrager wordt meestal aangeduid als een shopper, een afspiegeling is van de consument-gecontroleerde aard van de niet-medische thuiszorg. Klanten selecteert u het bedrijf dat de zorg verleent en kan het bedrijf ontslaan indien ontevreden.

De tweede implicatie voor de consument is dat de frequentie van de huisbezoeken en de duur van thuis gezondheidszorg is ook een groot deel buiten de controle van de patiënten en people. Het is p property gezondheid agentschap, bestuurd door opdrachten van de disciplines en Medicare in aanmerking te komen eisen, dat die vaststellingen maakt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here